De 6 meest gestelde vragen over tafellampen bij Leen Bakker

Tafellampen zijn een geweldige manier om sfeer te creëren in een kamer. Of je nu op zoek bent naar een statement lamp of iets subtiels, er is voor elk wat wils. Bij Leen Bakker hebben ze een ruim assortiment aan tafellampen in verschillende stijlen en materialen.

Van klassieke lampen met kristallen details tot moderne ontwerpen met metalen accenten, Leen Bakker heeft het allemaal. Er zijn ook lampen met LED-verlichting die energiezuinig en duurzaam zijn. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige designs of meer extravagante stukken, er is voor ieder wat wils.

Als je op zoek bent naar iets specifieks, dan is er ook de mogelijkheid om je lamp op maat te laten maken. Je kunt verschillende materialen, kleuren en afmetingen uitkiezen om je perfecte tafellamp te creëren. Het kan ook handig zijn om de afmetingen van de ruimte waarin je de lamp gaat plaatsen te weten voordat je begint met ontwerpen.

Bij Leen Bakker vind je ook veel accessoires die je kunt gebruiken om je tafellamp nog meer uitstraling te geven. Van vervangbare lampensnoeren tot decoratieve schakelaars, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een perfecte look!

De 6 meest gestelde vragen over tafellampen bij Leen Bakker

  1. Wat is de prijs van een tafellamp bij Leen Bakker?
  2. Waar kan ik een tafellamp van Leen Bakker kopen?
  3. Wat zijn de afmetingen van een tafellamp bij Leen Bakker?
  4. Welke kleuren heeft een tafellamp van Leen Bakker?
  5. Is er garantie op de producten van Leen Bakker?
  6. Zijn er speciale aanbiedingen voor tafellamp bij Leen Bakker?

Wat is de prijs van een tafellamp bij Leen Bakker?

De prijs van een tafellamp bij Leen Bakker is afhankelijk van het type lamp dat u kiest. Er zijn tafellampen verkrijgbaar vanaf €19,99.

Waar kan ik een tafellamp van Leen Bakker kopen?

Leen Bakker heeft een aantal winkels in Nederland waar je tafellampen kunt kopen. Daarnaast verkoopt Leen Bakker ook lampen via hun webshop op www.leenbakker.nl.

Wat zijn de afmetingen van een tafellamp bij Leen Bakker?

De afmetingen van tafellampen bij Leen Bakker verschillen per model. De meeste tafellampen hebben een hoogte van ongeveer 40-50 cm en een diameter van 15-25 cm.

Welke kleuren heeft een tafellamp van Leen Bakker?

Leen Bakker heeft tafellampen in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart, grijs, goud, zilver en brons.

Is er garantie op de producten van Leen Bakker?

Ja, Leen Bakker biedt een garantie van twee jaar op de meeste producten. De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten. Voor sommige producten geldt een langere garantieperiode.

Zijn er speciale aanbiedingen voor tafellamp bij Leen Bakker?

Ja, Leen Bakker heeft verschillende speciale aanbiedingen voor tafellampen. Er zijn veel verschillende designs en stijlen beschikbaar, waaronder klassieke, moderne en industriële lampen. Bovendien biedt Leen Bakker regelmatig kortingen op selecte tafellampen.